Xento

dec 11 2017

Een veegmachine kopen voor een prijs die u niet laat lopen!

Voor een veegmachine waar u vele jaren op kunt bouwen, en voor een aantrekkelijke prijs, komt u langs bij de expert op dit gebied. Niet alleen in het merk veegmachine dat u kunt kopen, maar ook wat betreft het model en het vermogen van de motor. Voordat u een keuze maakt moet u dus eerst bepalen waar u de veegmachine vooral voor wilt gebruikten. Gaat u de vloer van uw bedrijfshal aanpakken. Of moeten de dokken waar de vrachtwagens binnenkomen puinvrij worden gemaakt? Misschien zoekt u wel een goede allrounder. Hoe dan ook, door contact op te nemen met Lansto B.V. krijgt u altijd een advies op basis van uw behoeften!

Voorkom ongevallen op de werkvloer door een veegmachine te kopen

Ongevallen op de werkvloer, u moet er niet aan denken! En toch, waar mensen werken kan het risico op ongevallen nooit helemaal worden weggenomen. Maar u kunt het risico wel tot een minimum beperken! Voor loodsen magazijnen en werkplaatsen is het kopen van een professionele veegmachine een manier om bedrijfsongevallen tegen te gaan. Stukken hout, metaal, papier of plastic leveren een serieus struikelgevaar op, soms met even serieuze gevolgen. Lansto B.V. biedt u de oplossing in de vorm van verschillende modellen waarmee u al het rondslingerende afval makkelijk en snel opveegt. Interesse? Bel meteen en vraag de brochure aan!

Nooit meer een vuile vloer in uw werkplaats wanneer u een veegmachine komt kopen bij de expert

Een vuile vloer is niet alleen lelijk, het is ook erg onhandig en bovendien neemt de kans op ongelukken behoorlijk toe. En dat terwijl u de vloer heel makkelijk schoon kunt houden. Rondslingerend afval levert struikelgevaar op en dat is, zeker bij het gebruik van zware machines, een risico dat u in moet dammen. Hoe u dat doet? Door een veegmachine te kopen bij de expert! Lansto B.V. levert al jaren verschillende modellen veegmachines van allerlei gerenommeerde merken. Zet die eerste stap tot een schone en opgeruimde werkplaats en vraag een offerte aan via de website. Hulp nodig bij het kiezen? Een ervaren medewerker staat u graag te woord!

Bezoek de website voor meer info :

Written by