Xento

nov 1 2019

Een gietvloer over tegels aanbrengen geeft een luxe uitstraling

Wanneer u tegels heeft in uw huis, dan kunt u een gietvloer aan laten brengen over uw tegels om zo een luxueuzere uitstraling te creëren. Doordat er een ruime keuze is aan mogelijkheden, is er altijd een vloer die bij uw interieur past en waarmee u de look kunt geven aan uw woning die u voor ogen heeft. Het is altijd goed om advies in te winnen bij een bedrijf zoals Soldicoat B.V. aangaande de kosten van de gietvloer en de mogelijkheden die dit bedrijf u kan bieden.

Laat een gietvloer over uw tegels aanbrengen en bepaal zelf de kleur

Een gietvloer komt voor in verschillende kleuren. Deze kleuren geven een eigen uitstraling aan een vertrek en u kunt de vloer hiermee helemaal aanpassen aan uw woning en wensen. Wanneer u voor de meest luxe uitstraling wilt gaan, kiest u bijvoorbeeld voor de betonlook of marmerlook. De kosten voor een dergelijke gietvloer hoeven bovendien helemaal niet hoog te zijn.

Ontwerp zelf uw unieke vloer

Als u een unieke vloer wilt, dan kunt u ervoor kiezen om een gietvloer met een bijzondere kleur over uw tegels te laten leggen. U heeft hierbij de keuze uit een groot scala aan kleuren, waardoor u verschillende decoraties kunt laten aanbrengen en een vloer kunt creëren die niemand anders heeft. Daarna kunt u uw vloer laten afwerken naar uw smaak. Houdt u meer van mat? Dan wordt dit de coating. Maar u kunt er ook voor kiezen om voor zijdeglans te gaan, waardoor de vloer weer een hele andere uitstraling krijgt.

Hoogwaardige kwaliteit voor de laagste prijs

Wanneer u een gietvloer door Soldicoat B.V. laat aanbrengen over uw tegels, dan bent u altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Er wordt namelijk uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen, waardoor uw vloer jarenlang meegaat zonder dat de vloer onderhevig is aan veel slijtage. U kunt dus met een gerust hart intensief gebruik maken van uw vloer, zonder dat daar vervelende consequenties aan verbonden zijn. Bent u benieuwd wat de kosten van een unieke gietvloer zijn? Aarzel niet en neem contact op met Soldicoat B.V.

Written by