Xento

apr 16 2019

Een correcte plaatsing van uw zonnepanelen zorgt voor een optimaal rendement

Bent u er al een tijdje over aan het nadenken om zonnepanelen op uw dak te laten plaatsen? Dan is het belangrijk om in zee te gaan met een expert voor de plaatsing van uw zonnepanelen. SolarPro is uw energie-expert als u op zoek bent naar een ecologische oplossing voor uw woning of bedrijfspand. Daarbij bieden ze zonnepanelen aan met het hoogste rendement op de markt. Wilt u graag deze zonnepanelen op uw dak? De vakmensen van deze expert hebben een ruime ervaring in het leveren en de plaatsing van zonnepanelen. Zo weet u zeker dat u geniet van een resultaat met een optimaal rendement.

Geniet van een superieure efficiëntie met deze omvormer voor uw zonnepanelen

Bij de plaatsing van zonnepanelen op uw dak is het ook belangrijk om na te denken over welke omvormer u wenst te plaatsen. Een omvormer zorgt ervoor dat u de stroom van uw zonnepanelen effectief kunt gebruiken. Daarbij wilt u uiteraard een superieure efficiëntie. Ontvang daarom een professioneel advies van de experts van SolarPro. Deze energiespecialist is verdeler van enkel- en driefasige omvormers voor zonnepanelen. Daarbij ontvangt u altijd een standaardgarantie van 12 jaar op uw aankoop.

Bespaar op uw energiefactuur met de aankoop van een zonneboiler

De boiler in uw woning is een van de grootste energieverbruikers. Bent u daarom op zoek naar een milieuvriendelijke en duurzame oplossing? Dan is het een goed idee om naast de plaatsing van zonnepanelen en een omvormer, te kiezen voor een zonneboiler. Met een zonneboiler kan u namelijk tot zestig procent besparen op uw energiefactuur. De investering in een zonneboiler heeft u daarom binnen een mum van tijd terugverdiend. Met een zonneboiler gebruikt u enkel de zon om het water in huis te verwarmen. Dit water wordt gebruikt voor onder andere de verwarming, de douche en de warmwaterkraan. Wilt u graag meer weten over de milieuvriendelijke oplossingen van SolarPro? Plan dan snel een kennismakingsgesprek in.

Written by