Xento

okt 30 2013

Bedrijfsfotografie Zwolle

Bedrijfsfotograaf nodig?

 

Bekijk dan eens het veelzijdige portfolio van Fotostudio Vincent Hartman Fotografie uit de regio Zwolle – Raalte. Vincent Hartman Fotografie is gespecialiseerd in bedrijfsfotografie, productfotografie, interieurfotografie en reclamefotografie. De fotograaf werkt samen met andere professionals op het gebied van communicatie binnen Het Communicatiegilde in Raalte en vele andere bureau’s op het gebied van reclame en communicatie. Ook werkt de fotograaf direct voor marketingcommunicatie afdelingen van grote bedrijven en organisaties.

 

Zijn foto’s zijn terug te vinden op websites, brocures, jaarverslagen en meerjarenplannen, evenals diverse landelijke vakbladen op het gebied van installatie techniek, onderwijs en argrarische industrie. 

 

 

Fotostudio Zwolle

 

De fotostudio is geschikt voor kleine tot middelgrote producten. De studio heeft een vast rondwand en een grote toegansdeur. Voor kleinere producten is er een opnametafel aanwezig. Met behulp van het zg. ‘onthoeken’ al of niet in combinatie met de ‘Scheimpflug’ techniek worden uw producten in de juiste verhoudingen weergegeven met loodrechte lijnen en van voor tot achter scherp.

 

Interieurfotografie

 

 

 

Op lokaties door heel Nederland verzorgt de fotograaf van Vincent Hartman Fotografie fotografie van interieurs in de retail, publieke ruimtes en kantoren. Bij interieurfotografie zijn dezelfde specialistische zaken van belang zoals hierboven beschreven bij productfotografie. Daar waar bij productfotografie de lichtomstandigheden in de fotostudio tot in perfectie te beheersen zijn is dit bij interieurfotografie een bijzonder uitdagende complicatie. De contrasten zijn groot en er zijn verschillen in het kleurenspectrum van de verschillende lichtbronnen. Door middel van het toevoegen van licht in combinatie met moderne digitale technieken weet de fotograaf zelfs van de meest uitdagende interieurs realistische en smaakvolle foto’s te maken.

 

 

 

 

Bezoek de website voor meer info : https://www.studiovhf.com/

Written by