Xento

mrt 27 2017

Kassa hardware en software onmisbaar bij schoonheidssalon

Een modern kassasysteem in de schoonheidssalon is van alle gemakken voorzien en bestaan uit zowel software als hardware. Bij de leverancier krijgt u een kassa met onder andere touchscreen, barcode-scanner en toetsenbord. Een flexibel kassasysteem voor uw schoonheidssalon moet natuurlijk wel aan bepaald eisen voldoen. U wilt zeker weten dat alles goed functioneert. Hardware die niet mag ontbreken zijn onder andere een barcode scanner, kassabonnen-printer, kassa-lade en een touchscreen toetsenbord. De software maakt het geheel af. Er zijn speciale programma’s waarin bijvoorbeeld klanten beheerd kunnen worden en waarin acties, kortingen, promoties en campagnes kunnen worden ingevoerd. Dat maakt de kassa in uw schoonheidssalon nog veel handiger dan een eenvoudige ouderwetse kassa.

Speciale modules voor kassasysteem voor schoonheidssalon

Tegenwoordig kunt u uw kassasysteem uitbreiden met diverse modules. Zo kan u uw kassa aanpassen op uw wensen. Een kassasysteem voor uw schoonheidssalon is natuurlijk ontzettend handig. Toch heeft u aan alleen kassa niet voldoende in uw schoonheidssalon. U heeft meerdere systemen. Zo zult u ook graag gebruik willen maken van een marketingtool, een digitale agenda en een administratiepakket. Het kassasysteem kan hieraan gekoppeld worden. Daarnaast is er speciale module voor de beauty- en wellnessbranche. Deze kunnen worden gekoppeld aan de kassa voor uw schoonheidssalon. U kunt via deze module klant specifieke informatie beheren. Denk daarbij aan informatie over het gezicht en lichaam. Er zijn verschillende soorten formulieren die u kunt invullen. Het is bovendien mogelijk deze te combineren met een speciaal kapsalonformulier. Als u hier interesse heeft, kunt u gemakkelijk het kassasysteem in uw schoonheidssalon hiermee uitbreiden.

Kassasysteem op maat voor ieder type schoonheidssalon

Bent u eigenaar van een schoonheidssalon en wilt u een kassasysteem op maat? Dat is mogelijk. Als u een kassasysteem in uw schoonheidssalon wilt gaan gebruiken, moet u eerst voor uzelf op een rijtje zetten waaraan deze allemaal moet voldoen. Zo kunnen wij uiteindelijk een kassa met touchscreen op maat leveren voor uw schoonheidssalon. Een compleet kassasysteem voor uw schoonheidssalon biedt bijvoorbeeld de mogelijkheden om cadeaubonnen uit te geven, couponcodes te verzilveren, producten te beheren en aanbetalingen te verwerken. Bovendien kunt u deze kassa koppelen aan de administratie van uw schoonheidssalon. Alle systemen werken samen en geven u op deze manier nog meer overzicht. Als het standaard kassasysteem voor de schoonheidssalon niet geheel aan uw wensen voldoet, kan er altijd een maatwerkoplossing worden geboden. Programmeurs ontwikkelen dan een systeem dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet.

Bezoek de website voor meer info :

Written by