Xento
Image default
Auto's en Motoren

Opslagruimte voor je auto in Voorhout

Hoe stal je een auto op de juiste manier?

Het kan zijn dat je een cabrio hebt waar je in de zomer heel wat uurtjes in door brengt maar de winter staat voor de deur. Misschien ga je voor onbepaalde tijd naar het buitenland voor werk of een lange vakantie. Het kan ook zijn dat je uitgezonden wordt wanneer je in het leger zit en je hebt niemand thuis om op je spullen te passen. Je wilt je spullen toch behouden zodat je wat financiële zekerheid hebt wanneer je terug komt dus besluit je te zoeken naar een opslagruimte Voorhout of omstreken zodat je in elk geval weer in je cabrio kan stappen als je terug bent. 

Je wilt natuurlijk niet dat je auto op straat blijft staan waar die bloot wordt gesteld aan weer en wind en misschien wel vandalisme. Het laatste wat je wilt zijn lekke banden, krassen op je lak, ongedierte onder je motorkap of andere ongein. Je bent op zoek naar een veilige opslagruimte, waar je auto droog staat bij een constante temperatuur en het liefst tegen een scherp tarief. Veel moderne opslagfaciliteiten bieden deze service maar wat je ook kan doen is je garage leeg maken en hem daar stallen. Het is daarbij wel raadzaam om je auto te bedekken met een zeil of een groot kleed. Indien je de externe opslag toch wat te prijzig vindt en je geen garage ter beschikking hebt, koop dan een professionele autohoes. Deze is weersbestendig, beschermt je lak en houdt je auto netjes in de tijd dat je weg bent. 

Voordat je hem achterlaat geven wij je graag nog wat tips mee om je auto klaar te maken voor de opslag:

  1. Zorg dat je auto geschorst is wanneer je hem aan de kant zet. Je mag je auto een aantal keer per jaar schorsen en hem van de wegenbelasting af halen. Dit scheelt je heel veel geld en is een kleine moeite.
  2. Maak je auto goed schoon. Vuiligheid en vogelpoep kunnen je lak aantasten. Dit geldt ook voor je interieur. Vieze luchten kunnen in je bekleding trekken wanneer je auto niet regelmatig wordt gebruikt. 
  3. Ververs de olie want verontreinigde olie kan je motor beschadigen.
  4. Vul de benzine aan zodat je voorkomt dat er vocht in je brandstoftank komt. 
https://oomenopslag.nl/opslagruimte/zuid-holland/voorhout/