Xento
Image default
Auto

Van der Heide Rijschool Groningen is niet zomaar een rijschool

Een zeer goed resultaat bij Rijschool Groningen van der Heide

De afgelopen maanden heb ik lessen gevolgd bij van der Heide Rijschool Groningen. Dit is mij zeer goed bevallen en sinds afgelopen week ben ik in het bezit van het felbegeerde roze pasje. Autorijschool Groningen van der Heide voorzag mij altijd van een persoonlijk advies wanneer ik aan het lessen was. Daarnaast kreeg ik continue advies en feedback wat ik goed deed en hoe bepaalde situaties anders opgelost zouden kunnen worden. Dit heb ik altijd als zeer prettig ervaren en daarom beveel ik van der Heide Rijschool Groningen ook aan voor studenten of scholieren die binnenkort starten met lessen. Van der Heide Rijschool Groningen besteed erg veel aandacht aan je en investeert ook echt in je zodat je met zo min mogelijk geld zo snel mogelijk je rijbewijs behaalt. En aangezien ik een student ben en niet veel geld heb is dit erg fijn.

Aangezien ik nog niet precies wist of van der Heide Rijschool Groningen bij mij zou passen had ik besloten om eerst een proefles te nemen. Dit had als voordeel dat ik eerst goed kennis kon maken met het hun. Dit sprak mij dan ook aan. Toen ik mijn gegevens had achter gelaten op de website werd er direct ’s avonds al contact met me opgenomen en de proefles was snel ingepland. Nadat we hadden kennis gemaakt en de les was afgelopen was ik overtuigd van hun kunnen. De instructeur gaf ook aan dat hij al sinds 1986 rijles geeft.

Ik heb dan ook met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Rijschool Groningen. Ik kan dit bij iedereen van harte aanbevelen. Ze leren hoe je op een verantwoord en veilige door het verkeer kan manouveren.

Van der Heide Rijschool Groningen is niet zomaar een rijschool

Wanneer u op zoekt bent naar een autorijschool dan bent u bij van der Heide Rijschool Groningen aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk rijlessen aan voor een zeer scherp tarief. U kunt bij ons al een les volgen voor maar 37 euro per uur. En aangezien het slagingspercentage hoger ligt dan het gemiddelde dan weet u zeker dat u bij ons gaat slagen. Dus wanneer u op zoek bent naar autorijschool boek dan uw lessen bij Rijschool Groningen van der Heide. U kunt bij ons zelfs eerst een proefles nemen om te zien hoe het gaat en of het bij deze Rijschool Groningen bevalt. Dit vinden wij namelijk wel heel belangrijk. Want zodra u vertrouwen en plezier heeft in het autorijden en in ons dan is de kans dat u slaagt veel groter.

Wij vinden het belangrijk dat u persoonlijke aandacht krijgt van ons. Hierdoor kunnen wij u beter van advies voorzien en daarnaast zult u de kennis sneller tot u nemen. Echter zijn er ook nog een aantal andere aspecten waar wij waarde aan hechten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u op een verantwoorde en veilige manier leert autorijden. Uiteraard willen wij u niet opzadelen met onnodig hoge kosten en wij willen een hoog slagingspercentage bereiken. Door op deze punten te focussen zorgen wij ervoor dat u met zo min mogelijk geld zo snel mogelijk uw rijbewijs haalt. Dus woont u in de omgeving van Groningen? Bij van der Heide Rijschool Groningen zorgt u ervoor dat u dat u snel uw rijbewijs haalt.

Een proefles

Wanneer u op zoekt bent naar een bedrijf dat u kan voorzien in rijlessen boek dan nu deze lessen bij van der Heide Rijschool Groningen. Wij geven al sinds 1986 rijlessen en hebben dus veel ervaring als het aankomt op het geven van rijlessen. Hierdoor bent u in staat om met weinig geld het felbegeerde papiertje te halen. Daarnaast hanteren wij scherpe tarieven zodat u in verhouding weinig geld er aan kwijt bent. Rijschool Groningen van der Heide is niet zo maar een rijschool wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor ligt het slagingspercentage een stuk hoger dan gemiddeld. Dit heeft dan ook direct voordelen voor u. Wij werken uitsluitend met ervaren en enthousiaste instructeurs en instructrices. Hierdoor leert u niet alleen veel sneller maar u heeft ook veel meer plezier tijdens het lessen. Boek daarom vandaag nog uw lessen bij van der Heide Rijschool Groningen. Aangezien veel van onze klanten studenten of scholieren zijn is het zeer belangrijk dat u niet te veel betaalt. Daarom betaalt u bij ons voor een heel uur lessen €37 euro. U kunt ook kiezen voor een totaal pakket u betaald dan 1.280 euro. Dan heeft u 29 lessen een praktijkexamen en een eigen verklaring. Zoals u ziet zijn dit zeer scherpe tarieven en daarom bezoeken ook altijd veel studenten en scholieren van der Heide Rijschool Groningen.

Wacht daarom ook niet langer en bezoek vandaag nog onze website. U kunt zich hier ook direct aanmelden voor een proefles. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Rijschool Groningen levert boven gemiddelde prestaties dus u weet bijna zeker dat u hier goedkoper uit bent dan wanneer u op zoek gaat naar een andere rijschool.

Bezoek de website voor meer info : http://www.autorijschoolvanderheide.nl