Xento
Image default
Aanbiedingen

Bij deze specialist kunt u nieuw kunstgras kopen met volop keuzemogelijkheid

Kunstgras kopen kan een lastige klus zijn. Er zijn namelijk veel soorten kunstgras en ieder hebben ze hun eigen kenmerken. Dat is natuurlijk ook fijn, want u wilt geen keihard gras op de speelplaats van uw kinderen. En op het sportveld moet juist gras liggen wat goed kan tegen intensief gebruik. Daarom is het een goed idee om uw kunstgras te kopen bij de Kunstgrasgigant. Doordat zij een zeer groot aanbod hebben, is er altijd die grassoort bij waar u naar op zoek bent. En de deskundige en zeer vriendelijke medewerkers geven u graag een advies op maat. Zo komt u na een bezoek aan één van de 11 vestigingen van deze winkel altijd tevreden thuis.

Ook online vindt u alles wat u zoekt

Maar voor uw aankopen hoeft u niet perse langs te gaan bij de Kunstgrasgigant. Op de website staat namelijk alle informatie die u nodig heeft. Allereerst kunt u hier selecteren welke grassoort u nodig heeft. Gaat het om speelgras of siergras voor in de tuin of voor op het balkon? Heeft u wellicht sportgras nodig of gaat het juist om kunstgras voor binnen, bijvoorbeeld voor in een outdoor winkel? Ook gekleurd gras behoort tot de mogelijkheden. Mocht u vragen hebben over het assortiment of over iets anders, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen. En tot slot kunt u online gratis een stalenpakket aanvragen. Ideaal om vooraf te kunnen kijken welke grassoort u het meeste aanspreekt.

Kunstgras kopen voor een scherpe prijs

Een ander voordeel van de Kunstgrasgigant is dat het kunstgras dat u koopt direct uit de fabriek komt. Daardoor kunt u het voor een zeer scherpe prijs aankopen. Daarbij vindt u online altijd diverse grassen die in de actie zijn. En sla in één van de vestigingen het outlet gedeelte met diverse restant grassen zeker niet over. Kunstgras kopen met 10 jaar garantie en desgewenst thuisbezorgd en volledig gelegd? Daarvoor bent u bij de Kunstgrasgigant zeker aan het juiste adres.

https://www.kunstgrasgigant.nl/