Xento

jan 24 2014

Ballonvaren met ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees

Ballonvaren

Ballonvaren is voor ons team professionele piloten een ware passie. Wij nemen u graag mee in onze wereld van de stilte en zullen deze alleen doorbreken om u meer te vertellen over ballonvaren en het geluid van de brander. Onze vloot bestaat uit 22 ballonnen. Mogen wij u binnenkort verwelkomen in een van deze ballonnen?

Veel mensen geven aan ooit nog eens een ballonvaart te willen maken. Voor sommigen van hen is een zekere angst voor het vliegen een reden om de ervaring uit te blijven stellen. Bij ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees wordt bewezen dat de veilige mand bij het ballonvaren een ontspannen en heerlijke ervaring garandeert, zonder vliegangst of hoogtevrees.

De Gelderse Vallei, de Veluwe, het Groene Hart en de Utrechtse Heuvelrug zijn maar enkele van de schitterende natuurgebieden die u met een ballonvaart boven Nederland opnieuw zult kunnen ontdekken. Door middel van ballonvaren laat geenhoogtevrees.nl u deze regio’s op een unieke manier zien. Onze website bevat alle benodigde informatie en u kunt meteen boeken.

Een heerlijk ontspannen glijvlucht, ver boven de grond, zonder ook maar een greintje hoogtevrees te voelen. Samen met uw geliefden uitgebreid genieten van het miniatuurlandschap, omringd door de rust en de stilte die u alleen maar hoog in het luchtruim kunt vinden. Ballonvaren bij Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees biedt u deze blikverruimende en onvergetelijke topervaring zonder hoogtevrees.

Geenhoogtevrees is een ballonvaartcentrum met meer dan vijfentwintig jaar ervaring. Onze professionele piloten zit het ballonvaren in het bloed en delen hun passie graag met u. Wij verzorgen prachtige ballonvluchten vanaf verschillende opstijglocaties in Nederland. Op geenhoogtevrees.nl vindt u uitgebreide informatie over ons team, onze aanbiedingen en onze arrangementen.

Omdat ballonvaren een unieke belevenis is, wilt u dat natuurlijk vastleggen. U mag altijd uw fotocamera meebrengen, ook in de lucht. Ook wij maken foto’s van uw ballonvaart. Uw ervaring delen we met andere ballonvaarders op onze website. Zo kunt u nog lang nagenieten van het ballonvaren.

Ballonvaren met ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees

Ballonvaren is de veiligste en milieuvriendelijkste manier van vliegen die er bestaat. Geenhoogtevrees.nl uit Barneveld biedt volledige arrangementen aan in verschillende streken van Nederland. Desgewenst kunnen we ook een ballonvaart over uw eigen stad, dorp of woongebied maken. Kijk op de website om uzelf ervan te overtuigen dat vanuit ons ballonvaartcentrum bijna alles mogelijk is.

Wie denkt Nederland wel te hebben gezien, moet zeker het avontuur van ballonvaren boven ons land eens ervaren. Vanuit de lucht ziet u pas goed hoe afwisselend het landschap eruit ziet. Met geenhoogtevrees.nl kunt u in overleg de opstijglocatie bepalen en bijvoorbeeld ballonvaren boven de streek waarin u zelf woont. Neem contact op via Geenhoogtevrees.nl.

Ballonvaren kan door heel Nederland, zolang het mooi weer is. Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees heeft per regio meerdere opstijgpunten, zodat u kunt ballonvaren op de dag dat u heeft geboekt. Met meerdere opstijgpunten bent u bijna altijd verzekerd dat uw ballonvaart ook daadwerkelijk zal plaatsvinden. Maar dan vanaf een andere opstijglocatie.

Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees biedt u veel keus aangaande ballonvaren:

• Vip arrangementen of bedrijfsuitjes

• Spannend en rustgevend

• Veiligheid staat bij Geenhoogtevrees op de eerste plaats

Dineren in de lucht? Dat kan bij Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees! In de ontspannen en unieke sfeer van de veilige mand onder de luchtballon u met uw gezelschap van topgerechten, terwijl u de wereld langzaam onder u voorbij ziet glijden. Een culinaire ballonvaart is een belevenis die u de rest van uw leven bij zal blijven!

Iedere keer opnieuw staan mensen versteld van de rust en ontspanning die ze ervaren tijdens het ballonvaren. De stevige mand onder de ballon, die tot borsthoogte reikt, zorgt dat hoogtevrees of angstgevoelens geen rol spelen. Zo kunt u ontspannen genieten van de schitterende vergezichten en de weldadige rust die de luchtballon u biedt.

Tijdens het ballonvaren spelen de weersomstandigheden uiteraard een belangrijke rol. Geenhoogtevrees.nl heeft daarom speciale weerarrangementen rond onder meer tornado’s en wolken in de aanbieding. De workshop vindt plaats bij Meteo Consult, waarna we gaan ballonvaren boven de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug.

Een belevenis om nooit te vergeten

Ballonvaren is een unieke ervaring. Het spectaculaire opstijgen, de wonderlijke stilte op grote hoogte, het adembenemende uitzicht; dit moet je een keer geprobeerd hebben! Bij ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees is de prijs all-inclusive: van hapje en drankje vooraf tot deelnemerscertificaat na afloop, en alles wat ertussen zit. Op onze site leest u er alles over.

Wilt u van begin tot het einde betrokken zijn bij het ballonvaren? Dan boekt u een ballonvaart bij geenhoogtevrees.nl. Bij ons ballonvaartcentrum betrekken we iedere deelnemer helemaal bij de vlucht. Zo leert u tijdens het ballonvaren ook over wat er allemaal bij komt kijken. Dat maakt uw vlucht pas echt een bijzondere ervaring.

Altijd al eens willen zweven? Ga ballonvaren bij ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees! Boek een speciaal arrangement. Voordat u in de luchtballon stapt leert u wolken herkennen of alles over klimaatveranderingen. Na een spectaculaire vlucht praat u nog wat na in onze bar, uiteraard onder genot van een hapje en drankje. Een ludieke ervaring voor jong en oud!

Alles aangaande ballonvaren voortreffelijk verzorgd met Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees:

• Avontuurlijk en ontspannend

• Veiligheid staat bij Geenhoogtevrees voorop

• Vip arrangementen of uitjes

Dineren in de lucht? Dat kan bij Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees! In de ontspannen en unieke sfeer van de veilige mand onder de luchtballon u met uw gezelschap van topgerechten, terwijl u de wereld langzaam onder u voorbij ziet glijden. Een culinaire ballonvaart is een belevenis die u de rest van uw leven bij zal blijven!

Heeft u zin in een unieke belevenis met vrienden, familie of collega’s? Ga ballonvaren! Bij Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees kunt u verschillende arrangementen boeken voor een bijzonder avontuur. Boek vandaag nog via geenhoogtevrees.nl. We verwelkomen u graag op een van onze locaties zodat we samen met u een bijzonder avontuur kunnen maken van uw vlucht.

Ons Ballonvaartcentrum biedt u een volledig verzorgd avontuur dat zijn weerga niet kent. Samen bouwen we de luchtballon op, waarna de sensatie van het ballonvaren u versteld zal doen staan. Nadat de landing is ingezet, staan onze mensen klaar met een glas champagne en wordt u teruggebracht naar het beginpunt van deze onvergetelijke luchtreis!

Boek nu uw luchtvaartavontuur bij Geenhoogtevrees, de specialist in ballonvaren.

Bezoek de website voor meer info : http://www.geenhoogtevrees.nl/

Written by